A forradalom gyermekei

A forradalom gyermekei

by Peter Robinson

NOOK Book(eBook)

$8.40

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Egy vézna férfi fekszik az egykori vasúti nyomvonalon, a híd alatt, egy isten háta mögötti helyen. Halott. Vajon maga vetett véget az életének? Netán baleset történt? Vagy gyilkosság? És miért lapul a zsebében ötezer font?

A helyszínre érkező rendőrök számtalan kérdéssel találják szembe magukat. A nyomozást vezető Alan Banks főfelügyelő és hűséges csapata nyomról nyomra haladva próbálja felfejteni, mi is történhetett a filmekért és a rockzenéért rajongó egykori egyetemi tanárral, aki igen súlyos vádak miatt kényszerült otthagyni a katedrát, hogy aztán magányosan, nélkülözve, egy roskatag házban élje le hátralévő napjait. De vajon honnan szerzett hirtelen ennyi pénzt? Mire vetemedett kétségbeesésében? A szálak az 1970-es évekbe vezetik a nyomozókat, az Essexi Egyetemre, amely egykor a politikai aktivisták melegágyának számított. Bankset ráadásul figyelmeztetik: tartsa távol magát az ügytől és egy bizonyos személytől... A főfelügyelő hamarosan rádöbben: nem árt óvatosnak lennie, mert sokak élete és karrierje múlik azon, hogy mi mindenre bukkannak a nyomozás során.


Product Details

ISBN-13: 9789636439309
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 07/25/2016
Series: A forradalom gyermekei
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Peter Robinson (1950) is a Canadian crime writer best known for his Inspector Alan Banks series. Born in England, Robinson emigrated to Canada in 1974 to pursue graduate studies. He published his first book, Gallows View in 1987, introducing readers to Inspector Alan Banks. The series is set in fiction English town of Eastvale, and to date includes almost two dozens books. In 2010 it was adapted into a television series titled DCI Banks.

Customer Reviews