A les vuit, al Thyssen

A les vuit, al Thyssen

by Nieves Hidalgo

NOOK Book(eBook)

$4.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Una esbojarrada, divertida, ingeniosa i romàntica història d'amor.

L'Álex Vílchez, autor reconegut de novel·les de suspens, publica una novel·la de zombis romàntica animat per la seva editora sota el pseudònim de Robert Cooper. O canvia de tema o deixa d'escriure: es troba de ple en una crisi creativa. Per a sorpresa de tots, la novel·la es ven com xurros i es posiciona en el número u de romàntica.

A la Lucía, administradora de la web més visitada del gènere, gairebé li ve un atac quan se n'assabenta i llegeix la novel·la de zombis. Penja una crítica que fa que el llibre baixi quinze llocs en un sol dia, declarant la guerra a l'Álex, que està disposat a presentar batalla, utilitzant mil estratagemes per fastiguejar la dona que intenta enfonsar-lo.

Casualitats de la vida, es troben en una cita a cegues i s'atrauen immediatament.

Què pot passar quan ella s'assabenti que l'Álex no és en Robert Cooper, a qui ella tant odia? Què farà ell quan sàpiga que la Lucía és l'administradora de la web que li ha fastiguejat les vendes i l'està deixant en ridícul?

Els millors comentaris dels lectors de Nieves Hidalgo:
«La novel.la no m'ha durat ni tres dies, he robat hores de son que de veritat necessitava per continuar llegint-la. Torno a treure'm el barret. ¡Chapeau, senyora Hidalgo!»

«M'ha fet riure, m'he emocionat en algunes escenes, ha posat davant meu uns personatges creïbles, divertits i especials. Una mica de sentiment, una mica d'humor, una mica de mals entesos... i m'he passat unes hores de lo més estupendes. Us la recomano, passareu una estona de lo més divertida amb aquesta novel·a.»

«Tant de bo gaudís tant amb totes les novel·les actuals que he llegit. Per a mi és totalment recomanable i molt diferent de la resta de novel·les d'aquesta autora.»

«Una novel·la meravellosa, que combina a la perfecció moments únics i esbojarrats, amb un romanticisme meravellós i una ploma increïble que sap el que fa i amb destresa.»

«Que Nieves Hidalgo escrivia bé ja ho sabia, tot i així he llegit tots els seus llibres, i un cop més no m'ha decebut, si en històrica és estupenda en actual ha resultat genial. M'ha encantat aquesta història.»

Product Details

ISBN-13: 9788417616328
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 04/23/2019
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
Pages: 241
File size: 702 KB

About the Author

Devoradora impenitente de lecturas, Nieves Hidalgo escribe literatura romántica desde hace veinte años. Su primera novela, Lo que dure la eternidad (publicada por Vergara) vio la luz gracias a la insistencia de sus amigos, que conocían su caudal imaginativo. Incansable viajera, sitúa a sus protagonistas en cualquier parte de la orbe, aunque le entusiasma crear aventuras en suelo español. Es autora, asimismo, de Amaneceres cautivos (Vergara), Orgullo sajón, Hijos de otro barro y Luna de oriente, publicadas en Zeta Bolsillo.

Customer Reviews