Att de i tid må väckas

Att de i tid må väckas

by Frida Arwen Rosesund

NOOK Book(eBook)

$2.00

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Skräck, folktro och romantik i 40-talets Sverige.

Hilda flyr hemmet eftersom hon är gravid och inte vill att hennes far ska upptäcka det. Hon rymmer en natt genom Bergslagens skogar och når utkanten av en by där tvillingarna Lia och Märta bor. De tar hand om henne men uppträder allt mer märkligt.

Johanna förlorar sin man Herman i en tragisk gruvolycka. Hon sörjer, men slåss samtidigt med sitt dåliga samvete eftersom hon blivit förälskad i Georg.

Hennes vän Sofia flyttar in och de tar hand om en flicka som blivit stum och som sägs ha fött ett odjur. Johanna kan inte låta bli att undra om olyckan är hennes straff för att hon haft syndiga tankar och när predikanten Mindor och hans Manda dyker upp i byn dras hon sakta in i den sektlika sammanslutningen.

Vad är det som lurar i skogarna? Är odjuret självaste Djävulen som kommit till bygden? Och vilka väsen bor djupt nere i sjön Noran och manifesterar sig i kvinnornas mardrömmar?

Product Details

BN ID: 2940044306974
Publisher: Mörkersdottir förlag
Publication date: 02/08/2013
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 375 KB
Age Range: 18 Years

About the Author

Mörkersdottir förlag (Darkdaughter Publisher)is a Swedish publisher focusing on dark romance. The company was established in 2010 and is run by Frida Arwen Rosesund.

Customer Reviews