Bosszú

Bosszú

by Jackie Collins

NOOK Book(eBook)

$9.45

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Lucky Santangelo még mindig a topon van, gyönyörű, híres, erős, érett nő, a férje imádja. Lánya, Max Európában modellkedik, keresi az útját egy szerelmi csalódás után, de kiderül, hogy az olasz divatdiktátorok sem hordozzák a tenyerükön csak azért, mert fiatal és szép. Fia, Bobby üzletemberként sikeres, inkább a háttérből irányítja klubjai életét – ennek ellenére valakinek nagyon szúrja a szemét, ugyanis kelepcébe csalják, és egy el sem követett gyilkosságért börtönbe kerül. Drog, szex, szerelem, gyűlölet, bosszú és halál – a nagyívű, szenvedéllyel átfűtött családregényben Lucky ismét kezébe veszi az irányítást. És bár tragédiák a gazdagokkal is megtörténnek, Lucky megint bebizonyítja, hogy nem érdemes megszívatni egy Santangelót. 

40 ország – 500 millió példány – ennyien rajonganak Jackie Collins regényeiért, amelyekben félelmetes pontossággal örökítette meg az amerikai elit életét.
A 2016-ban elhunyt Jackie Collins utolsó regénye méltó lezárása a Santangelo család történetének.

&quo;Nagyon szerettem régen Jackie Collins vagány hősnőit, rendkívül örülök, hogy Lucky az Erawannál tér vissza.”
Fejős Éva


Product Details

ISBN-13: 9786155652240
Publisher: Erawan Könyvkiadó
Publication date: 12/05/2016
Series: Bosszú
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 912 KB

About the Author

Known colloquially as the "Queen of Trash", Jackie Collins (1937-2015) was an English-born American author famous for her romance novels and younger sister of actress Joan Collins. Of her thirty two books, all appeared on the New York Times bestsellers list, and eight were adapted for film or television. Her most famous series of books followed the Santangelo family, particularly mafia princess Lucky Santangelo.

Hometown:

Los Angeles, California

Date of Birth:

October 4, 1941

Place of Birth:

London, England

Customer Reviews