Diari del Greg 4. Quina calda!: Tres mesos per fer el gos

Diari del Greg 4. Quina calda!: Tres mesos per fer el gos

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

S'ha tancat a casa, i juga a videojocs amb les persianes abaixades.En Greg, un mandrós per naturalesa, té la intenció de passar tot l'estiu fent el gos. Però la seva mare té un concepte molt diferent de les vacances... ella pensa més aviat en fer moltes activitats a l'aire lliure amb tota la "familieta reunida". 

Product Details

ISBN-13: 9788415790143
Publisher: Grup 62
Publication date: 12/14/2012
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
Pages: 224
File size: 48 MB
Note: This product may take a few minutes to download.
Age Range: 8 - 12 Years

About the Author

Jeff Kinney és un dissenyador de jocs en línia i ha estat a la llistes dels autors més venut del New York Times. Va passar la infantesa a la zona de Washington DC i es va traslladar a Nova Anglaterra el 1995. Jeff viu al sud de Massachusetts amb la seva dona i els seus fills, Will i Grant.
David Nel·lo (Barcelona, 1959) és un escriptor format en música clàssica. Té publicats més d'una vintena de títols per al públic infantil i juvenil, camp en el qual ha obtingut nombrosos premis. En narrativa per a adults ha publicat, entre altres, Nou dits (2000), Història Natural (2003), La geografia de les veus (premi Andròmina 2007) i El meu cor cap a tu per sempre (premi Marian Vayreda 2009). Actualment compagina la seva feina d'escriptor amb la de traductor de l'anglès i de l'italià.   

Hometown:

Southern Massachusetts

Date of Birth:

February 19, 1971

Place of Birth:

Maryland

Education:

University of Maryland

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews

Diari del Greg 4. Quina calda!: Tres mesos per fer el gos 3 out of 5 based on 0 ratings. 2 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Hi
Anonymous More than 1 year ago
I cant believe this book is in a different language. This book is in russian or china or erbic. This book needs to be in english.how can this be possible? This book is my worst nightmare ever in my life. CAN THIS BOOK GET IMPROVEMENT PLEASE? I am getting sick of all of the diary of a wimpy kid series in such of different languages!