Jong Gehekst is oud Gedaan

Jong Gehekst is oud Gedaan

by Colleen Cross

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Een baan kun je kiezen, maar je afkomst niet...

Alles wat Cendrine West wil, is een carrière als journalist nastreven. Wat kan het haar schelen dat ze van een machtige heksenfamilie afstamt en dat haar tante Pearl haar het liefste ook bezig zou zien met magie?
Twee dagen voordat Cen trouwt met een 'normale' man wordt er een biljonair vermoord in het knusse hotel van haar familie in Westwick Corners. En het spoor lijkt regelrecht naar tante Pearl te leiden. Als Cen wil bewijzen dat haar tante onschuldig is, zal ze toch haar magische afkomst moeten omarmen én haar toverkunsten inzetten, omdat de zaak veel gecompliceerder is dan hij op het eerste gezicht lijkt. Er zijn bovennatuurlijke krachten aan het werk in het slaperige stadje waar normaal zo weinig gebeurt.
Als Cen de hulp van Tyler Gates inschakelt – de nieuwe en sexy sherriff in Westwick Corners – wordt haar leven nog ingewikkelder omdat ze hem eigenlijk veel leuker vindt dan haar aanstaande...

Zal Cendrine op tijd de onschuld van haar tante kunnen bewijzen en zelf ontdekken waar haar hart ligt? Je leest het in het eerste deel van de serie 'De heksen van Westwick'!

Dit boek is een los te lezen verhaal. Het genre 'cozy witch mystery' is ontzettend populair in de Verenigde Staten en laat zich het beste omschrijven als een kruising tussen Charmed en Murder, She Wrote.

Westwick Corners is geen doorsnee stadje. Of zelfs een normaal spookstadje. Hier gaan mensen heen die niet gevonden willen worden en doen heksen aan magie zonder te veel aandacht te trekken. Die combinatie zorgt voor interessante en humoristische mysteries, en de heksen staan ​​altijd in het middelpunt van de actie!


Ruby's kookkunsten, Cendrine's amateur-detectivewerk en onderzoeksactiviteiten en de magische school van tante Pearl zijn altijd op zoek naar dat ene geheime ingrediënt dat de heksen meer roem en fortuin zal brengen en het stadje Westwick Corners weer op de kaart zal zetten. De heksen werken altijd aan nieuwe zakelijke kansen, zoals The Westwick Corners Inn, The Witching Post Bar and Grill, en natuurlijk Pearl's Charm School, waar heksen raadsels ontrafelen, magische spreuken bedenken en hun eigen heksenmysteries creëren.

Jammer dat ze steeds worden afgeleid omdat er aan de lopende band vreemde dingen gebeuren in Westwick Corners, van kleine criminaliteit tot moord.
De familie West is altijd in Westwick Corners geweest en zal er altijd blijven. Ze stammen af ​​van een lange lijn van heksen die vanaf het begin Westwick Corners hebben bewoond.
Heksen die mysteries ontrafelen, misdaden oplossen en mensen in nood helpen; zij zijn heksen die van alle markten thuis zijn, want in een klein stadje is een handje helpen – of heksen – nu eenmaal wat je doet. Iedereen speelt een rol. Zelfs oma Vi het spook helpt mee. Maar wanneer iedereen een bijdrage levert, is het niet altijd met hetzelfde doel!

Als je van een ouderwets mysterie, een beetje humor en een beetje hekserij houdt, zul je deze serie boeken in het cozy witch mystery-genre fantastisch vinden.

Product Details

BN ID: 2940162799368
Publisher: Slice Thrillers
Publication date: 05/26/2020
Series: De Heksen van Westwick , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
File size: 514 KB

About the Author

Colleen Cross is de auteur van de bestselling Fraudethriller-serie rond Katerina Carter en de daarvan afgeleide serie de Kleur van Geld, ook met Katerina Carter in de hoofdrol. Haar twee populaire thriller/detectiveseries hebben dezelfde hoofdpersoon. Katerina Carter is een slimme forensisch accountant en fraude-onderzoekster die zich geen appels voor citroenen laat verkopen.

Ze doet altijd het juiste, al schrikken mensen nogal eens van haar onorthodoxe methoden.

Colleen Cross is bovendien accountant en fraude-expert en schrijft waargebeurde misdaadverhalen. In Anatomy of a Ponzi: Scams Past and Present bijvoorbeeld ontmaskert ze de grootste Ponzi-fraudeurs aller tijden en hoe ze ermee wegkwamen. Ze voorspelt bovendien precies het moment en de plek waarop de grootste Ponzi-fraude ooit aan het licht zal komen en de aanwijzingen waar men op moet letten.

Customer Reviews