La Lila aprèn a llegir (La Lila 6)

La Lila aprèn a llegir (La Lila 6)

by Eduard Estivill, Montse Domènech

NOOK Book(eBook)

$6.99 View All Available Formats & Editions

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

La Lila té ja sis anys però encara no llegeix de manera fluida i, a més, no té massa ganes d'aprendre.

Sort que, amb l'ajuda dels seus pares i les seves professores, la Lila ho aconseguirà.

Al quadern pedagògic que s'inclou al final de la història, el Dr. Estivill i Montserrat Domènech ens expliquen com motivar als nostres fills per a què aprenguin a llegir sense dificultats, i també ens aclareixen com diferenciar els problemes normals de l'aprenentatge amb altres patologies com la dislèxia i la hiperactivitat.

Lila tiene ya seis años pero aún no lee de manera fluida y, además, no tiene demasiadas ganas de aprender.

Product Details

ISBN-13: 9788448834289
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 11/01/2012
Series: La Lila , #6
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona. Treballa en el seu centre privat, on s'ocupa principalment de l'atenció psicològica a nens, adolescents i joves amb trastorns escolars, de conducta i emocionals. Es coautora, amb el doctor Estivill, de Vamos a la cama, que tracta del tema de l'insomni infantil en nens d'entre cinc i tretze anys.

El doctor Eduard Estivill, autor del pròleg i de la introducció d'aquest llibre, i creador del mètode que aquí es presenta, és pediatre i neurofisiòleg, responsable de la Clínica del Son Estivill del USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona i coordinador de les unitats del son de l'Hospital General de Catalunya. És autor de Mètode Estivill, Guia ràpida per ensenyar els nens a dormir i coautor de Nen, a dormir.


Es licenciada en Pedagogía y Psicología Infantil por la Universidad de Barcelona y trabaja en atención psicopedagógica en niños y jóvenes. Forma parte de un conjunto musical.

Es autora, en colaboración con su marido Eduard Estivill, de una serie de cuentos para niños pensados para ayudar a su formación, y que incluyen una serie de consejos prácticos para ello.

Customer Reviews