La Lila té un germanet (La Lila)

La Lila té un germanet (La Lila)

by Eduard Estivill, Montse Domènech

NOOK Book(eBook)

$6.99 View All Available Formats & Editions

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Una nova aventura de la Lila.

Hola! Sóc la Lila! Avui els pares estan ben estranys, m'ho deixen fer tot... Què està passant?

Ara em diuen que tindré un germanet, el René, però si no ha crescut a la panxa de la mare! Com pot ser? El pare m'ha explicat que ha crescut en una altra panxa, ben lluny d'aquí.

Tothom diu que és preciós però a mi no m'agrada perquè em pren les joguines. I, a més a més, m'he tornat invisible i ningú em fa cas. O potser hi ha algú que sí. El René avui ha dit la seva primera paraula...

Product Details

ISBN-13: 9788448834081
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 06/21/2012
Series: La Lila , #5
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona. Treballa en el seu centre privat, on s'ocupa principalment de l'atenció psicològica a nens, adolescents i joves amb trastorns escolars, de conducta i emocionals. Es coautora, amb el doctor Estivill, de Vamos a la cama, que tracta del tema de l'insomni infantil en nens d'entre cinc i tretze anys.

El doctor Eduard Estivill, autor del pròleg i de la introducció d'aquest llibre, i creador del mètode que aquí es presenta, és pediatre i neurofisiòleg, responsable de la Clínica del Son Estivill del USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona i coordinador de les unitats del son de l'Hospital General de Catalunya. És autor de Mètode Estivill, Guia ràpida per ensenyar els nens a dormir i coautor de Nen, a dormir.


Es licenciada en Pedagogía y Psicología Infantil por la Universidad de Barcelona y trabaja en atención psicopedagógica en niños y jóvenes. Forma parte de un conjunto musical.

Es autora, en colaboración con su marido Eduard Estivill, de una serie de cuentos para niños pensados para ayudar a su formación, y que incluyen una serie de consejos prácticos para ello.

Customer Reviews