La lladre de llibres (The Book Thief)

La lladre de llibres (The Book Thief)

by Markus Zusak, Anna Ullibarri

NOOK BookCatalan-language Edition (eBook - Catalan-language Edition)

$8.99 $13.99 Save 36% Current price is $8.99, Original price is $13.99. You Save 36%.

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

«Desconcertant, intrigant, triomfant i tràgica.És una novel·la magistral que talla la respiració.No em cansaré de recomanar-la.»
The Guardian

La Liesel va començar la seva brillant carrera de lladre als nou anys. Tenia gana, robava pomes, però el que més li interessava eren els llibres. Potser més que robar-los els salvava. El primer fou el que havia caigut a la neu al costat de la tomba on acabaven d’enterrar el seu germà, quan anaven cap a Molching, prop de Munich, on els esperaven els seus pares adoptius. El segon llibre, temps després, el trauria de les flames d’una de les moltes fogueres que encenien els nazis.
Al carrer Himmel, la petita Liesel va trobar la millor família que es pugui somiar: Rosa Hubermann, una dona de mal geni però amb un cor immens. Hans Hubermann –potser el personatge més encantador de la novel·la–, pintor de parets, acordionista alegre i fumador empedreït. I els dos amics de la Liesel: Rudy Steiner, el veí un any més gran, mig desnodrit però un argent viu amb qui comparteix mil aventures. I Max Vandenburg, el jueu boxejador que viu amagat al soterrani.
Una història inoblidable i emocionant. Vides que s’entortolliguen les unes amb les altres sota els ulls pacients d’un espectador-narrador excepcional, la Mort: sarcàstica, però comprensiva, que fins i tot en la foscor més negra va a la recerca d’acolorits fragments de bellesa.

Product Details

ISBN-13: 9788496735873
Publisher: La Campana Editorial
Publication date: 07/01/2013
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 528
File size: 2 MB

About the Author

Nascut a Sydney el 1975 de mare alemanya i pare austríac, Markus Zusak és l’autor de cinc novel·les, entre les quals destaquen Jo sóc el missatger (publicada per La Campana el 2011 i mereixedora de diversos premis de prestigi) i el supervendes La Lladre de llibres, publicada l’any 2005 i que va aconseguir aguantar 375 setmanes a la llista de llibres més venuts del New York Times.La lladre de llibres és sens dubte l’obra que ha consagrat Markus Zusak com un dels autors australians de més èxit de tots els temps. Ha ocupat la primera posició a les llistes de vendes d’infinitat de països del continent americà, Europa i Àsia. Elogiada unànimement per la crítica, ha obtingut tota mena de premis i ha estat elegida millor llibre per lectors i llibreters d’arreu del món. Brian Percival n’ha dirigit l’adaptació cinematogràfica.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews