La mà de Fàtima

La mà de Fàtima

by Ildefonso Falcones

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

A lopulenta Còrdova de la segona meitat del segle XVI, un jove morisc, esquinçat entre dues cultures i dos amors, emprèn una lluita ardent per la tolerància religiosa i els drets del seu poble.Product Details

ISBN-13: 9788401387593
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 07/15/2010
Series: NARRATIVA
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
Pages: 928
File size: 2 MB

About the Author

Ildefonso Falcones de Sierra, casat i pare de quatre fills,

és advocat i escriptor. L'església del mar, la seva primera novel·la, es va convertir en un èxit editorial mundial sense precedents,

reconeguda tant pels lectors com per la crítica, i publicada

a més de quaranta països. L'obra ha estat mereixedora de diversos premis,

entre els quals l'Euskadi de Plata 2006 a la millor novel·la

en llengua espanyola, el Qué Leer al millor llibre en castellà

de l'any 2006, el premi Fundación José Manuel Lara a

la novel·la més venuda el 2006, el prestigiós guardó italià

Giovanni Boccaccio 2007 al millor autor estranger, el premi

internacional Città dello Stretto 2008 i el Fulbert de Chartres 2009. A més, l'any 2018 es va convertir en una exitosa sèrie de televisió emesa per Antena 3, TV3 i disponible a Netflix. L'obra també ha estat adaptada al format de novel·la gràfica en una magnífica edició de Random Comics il·lustrada per Tomeu Pinya.

La seva segona novel·la, La mà de Fàtima (Rosa dels Vents, 2009), fou guardonada amb el premi Roma 2010, i La reina descalça (Rosa dels Vents, 2013), la següent novel·la, va rebre el premi Pencho Cros 2013. Els hereus de la terra (Rosa dels Vents, 2016) és l'esperadíssima i aclamada continuació de L'església del mar. El 2019, Ildefonso Falcones va reprendre la història de Barcelona amb l'esplèndida El pintor d'ànimes, on va retratar les albors del segle XX, quan el modernisme arquitectònic que canviaria l'aspecte de la ciutat va conviure amb les tensions de la lluita social i obrera.

La seva obra ha venut més de deu milions d'exemplars arreu del món i ha rebut nombrosos elogis de la crítica i el suport incondicional dels lectors, cosa que converteix Ildefonso Falcones en un dels grans referents mundials del gènere històric.

Customer Reviews