La meva illa

La meva illa

by Elísabet Benavent

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

@BetaCoqueta, autora de «Saga Valeria», «Saga Silvia», la trilogia «Mi elección» i la bilogia «Horizonte Martina», torna al panorama literari amb una novel·la en la qual treballa des de fa uns quants anys. Una història especial, diferent i arriscada, La meva illa ens parla de límits, de somnis, de remordiments, de canvis i, sobretot, d'amor, molt d'amor.

La Maggie viu en una illa i regenta una casa d'hostes...
La Maggie té un hort i gairebé sempre va descalça...
La Maggie no vol recordar per què és allà; fa massa mal...
La Maggie ha renunciat a l'amor i és complicat explicar-ne els motius...
fins que coneix l'Alejandro...
i la calma dóna pas a una tempesta de sensacions...
i a la possibilitat que tal vegada sí que es pot començar un altre cop.

Després d'haver triomfat amb les seves «Saga Valeria», «Saga Silvia», la trilogia «Mi elección» i la bilogia «Horizonte Martina», Elísabet Benavent, també coneguda pels seus fans com @BetaCoqueta, torna a la càrrega amb una història d'amor diferent que reflexiona sobre com tot allò viscut en el passat condiciona molts cops el futur. Una novel·la que ha anat escrivint al llarg dels anys i que aglutina tots els elements que la caracteritzen: frescor, innocència, proximitat, enginy, simpatia i molt d'amor.

Les seves lectores opinen...
«M'encanta com @BetaCoqueta enllaça amb cadascuna de les seves històries i els fa l'ullet; el final d'"Horizonte Martina" és senzillament perfecte 'oletubeta.»

«Tot just he acabat la #sagavaleria. Enyoraré aquests fantàstics personatges! Gràcies per aquestes històries tan reals!»

«Increïble el que és capaç de fer-te sentir @BetaCoqueta amb els seus llibres. N'estic enamorada.»

«Ja l'he acabat, m'ha encantat @BetaCoqueta, però em moro de pena!! Per què em duren tan poc els teus llibres?? En necessito més!!»

«Tot just he acabat amb la Martina i el Pablo... El segon llibre ha estat molt dur de llegir... Em sentia tan identificada... Gràcies per documentar-te tan bé; aquest és el meu preferit juntament amb la "Saga Valeria". Gràcies per les teves històries. Ja n'espero la pròxima!!!»

Product Details

ISBN-13: 9788416430543
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 06/02/2016
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Elísabet Benavent (Valencia, 1984) es licenciada en Comunicación Audiovisual por la Universidad Cardenal Herrera CEU de Valencia y máster en Comunicación y Arte por la Universidad Complutense de Madrid. Ha trabajado en el Departamento de Comunicación de una multinacional.

Su pasión es la escritura. La publicación de sus libros En los zapatos de Valeria, Valeria en el espejo, Valeria en blanco y negro, Valeria al desnudo, Persiguiendo a Silvia, Encontrando a Silvia, Alguien que no soy, Alguien como tú, Alguien como yo, El diario de Lola, Martina con vistas al mar, Martina en tierra firme, Mi isla, La magia de ser Sofía, La magia de ser nosotros, Este cuaderno es para mí, Fuimos canciones, Seremos recuerdos y Toda la verdad de mis mentiras se ha convertido en un éxito total de crítica y ventas con más de 1.900.000 de ejemplares vendidos.

Sus novelas se venden en 10 países y los derechos audiovisuales de «Saga Valeria» se han vendido para su adaptación televisiva. En la actualidad se ocupa de la familia Coqueta y está inmersa en la escritura.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews