La Prova de Ferro: Magisterium 1

La Prova de Ferro: Magisterium 1

NOOK BookCatalan-language Edition (eBook - Catalan-language Edition)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

La majoria dels nens farien qualsevol cosa per a superar La prova de ferro i entrar a l'escola de magia Magisterium. Callum Hunt no, vol suspendre. Durant tota la seva vida, el seu pare l'ha advertit que no s'apropi a la magia. Si l'admeten a Magisterium, està segur de que res bo l'espera. 

Així que, ell s'esforça tot el que pot per a fer-ho malament... i fins i tot fer-ho malament li surt malament. Ara l'espera el Magisterium, un lloc que es a la vegada sensacional i sinistre, amb fosques connexions amb el seu ppassat i un retorçat camí cap al futur. La prova de ferro acaba de començar, perque el major repte encara no ha arribat.

Product Details

ISBN-13: 9788490576137
Publisher: Grup 62
Publication date: 11/06/2014
Series: Magisterium (Foreign Language Editions) Series , #1
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 2 MB
Age Range: 8 - 12 Years

About the Author

Cassandra Clare nació en Irán y pasó sus primeros años viajando por el mundo con su familia y varios baúles llenos de libros de fantasía, entre los que se contaban las series de Las crónicas de Narnia y Los seis signos de la luz. Más tarde, trabajó como periodista en Los Angeles y Nueva York, donde reside actualmente.
Holly Black és autora de varis llibres per nens i joves, entre d'altres Las Crónicas de Spiderwick, adaptat a la gran pantalla. Amb ells, ha aconseguit ser èxit de vendes en la llista de The New York Times i ser traduïda a 32 llengües. www.blackholly.com

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews