Lec?ii de seduc?ie

Lec?ii de seduc?ie

by Teresa Medeiros

NOOK Book(eBook)

$0.54

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Uneori din confruntarea cu dragostea nu vrei să ieși învingător...

Lord Bannor cel Îndrăzneț, mândria Angliei și teroarea francezilor, nu s-a dat niciodată în lături de la vreo provocare și nici nu a știut ce e teama – însă sfârșitul războiului îl obligă să se întoarcă acasă și să își ia în serios rolul de tată pentru cei doisprezece copii ai săi. Hotărând că aceștia au nevoie de o mamă, el își trimite cel mai devotat slujitor în misiunea de a găsi o femeie blândă, afectuoasă și neapărat urâtă – pentru că ultimul lucru pe care și-l dorește sunt mai mulți copii, iar o mireasă atrăgătoare ar putea reprezenta o tentație mult prea mare pentru firea lui pasională.

Lady Willow și-a petrecut nenumărați ani având grijă de mulți frați vitregi, ducând o existență plină de umilințe și lipsită de afecțiune. Așadar, în clipa în care i se oferă posibilitatea de-a pleca de acasă și de-a deveni soția unui lord, ea nu stă pe gânduri și acceptă – chiar dacă nu știe nimic despre viitorul ei soț și e convinsă că nu are cum să fie prințul care îi apărea în vise.

Pactul pe care îl încheie cei doi are un final neașteptat când Bannor se trezește tot mai prins în mrejele frumoasei sale soții, iar Lady Willow îl învață pe neînfricatul ei soț că dragostea este singurul adversar în fața căruia înfrângerea este cea mai dulce răsplată.

Product Details

ISBN-13: 9786067412574
Publisher: Litera Media Group
Publication date: 06/14/2016
Series: Iubiri de poveste
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 347
Sales rank: 1,025,550
File size: 1 MB

About the Author

Teresa Medeiros (b. 1962) wrote her first novel at the age of 21, introducing readers to one of the most popular voices in romance fiction. With more than 10 million books in print, published in 17 languages, Medeiros is the author of more than 20 novels, including the bestsellers The Pleasure of Your Kiss and The Temptation of Your Touch. She lives in Kentucky with her husband and her cats.

Customer Reviews