Les anècdotes del Dr. Estivill

Les anècdotes del Dr. Estivill

by Dr. Eduard Estivill

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

"Les anècdotes del doctor Estivill és un llibre autobiogràfic de lespecialista més conegut en el món de la Medicina del Son. Ple dhistòries divertides sobre linsomni, la narcolèpsia, el somnambulisme, les apnees, els roncs, etc., està escrit des de lafecte, laironia i amb sentit de lhumor. Els seus més de 35.000 pacients li han permès redactar aquest llibre, que ens ajuda a saber més sobre el son i a mirar les coses des duna altra perspectiva.

«Fa temps que em ballava pel cap. Dirigir una Clínica del Son és una aventura molt gratificant que tajuda a conèixer els aspectes més humans de les persones. I jo ho volia explicar-la a tothom. Fa moltpoc que es van complir vint-i-cinc anys des que vaig iniciar aquesta tasca tan agradable dintentar resoldre els problemes del son de la gent. 'Visites que han generat una complicitat important i shan convertit en part de la nostra 'família del Son'. Ara bé, en totes les famílies passen coses, i aquestes coses solen comportar anècdotes i situacions divertides...

Shavia descriure un llibre,això sí, respectant al màxim la intimitat dels pacients, que per a nosaltres és sagrada. Així ha sortit aquest llibre, amb anècdotes de les persones que no dormen, de les que tenen massa son i de les que no deixen dormir.

'Aquí teniu el resultat. Un llibre ple de curioses 'veritats' que espero que us sigui útil i us faci passar una estona agradable.'"

Product Details

ISBN-13: 9788490195246
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 04/08/2014
Series: EPUBS
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 751 KB

About the Author

El doctor Eduard Estivill es licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad de Barcelona, con la especialidad de Neurofisiología Clínica y Pediatría. Desde marzo de 1989 dirige la Clínica del Sueño Estivill del Instituto Universitario USP Dexeus de Barcelona y es coordinador de la Unidad de Sueño del Hospital General de Cataluña. Referente internacional en esta disciplina, es autor de más de doscientas publicaciones en revistas científicas. Ha publicado, entre otros, el libro Duérmete, niño, del que ha vendido más de tres millones de ejemplares y ha sido traducido a quince idiomas. Es coautor también, de ¡A comer!, junto a Montse Domènech y de Pediatría con sentido común, con Gonzalo Pin.

Customer Reviews