Lestat herceg

Lestat herceg

by Anne Rice

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$13.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A világ megmaradt vérszívói közt káosz uralkodik… kárhozat és tűz, törvénytelenül burjánzó parazitasereg tombol mindenütt…
Egy Hang riasztja fel a föld mélyén szendergő öreg vámpírokat, azt parancsolja, válogatás nélkül égessék meg elszabadult ivadékaikat Párizstól Bombayig, Hong Kongtól San Franciscóig, szerte a világon. Fogy az idő.
Ismerős hőseink csapata, Louis, Armand és a legendás Lestat herceg, aki visszatér önkéntes száműzetéséből, nem kisebb kalandra vállalkozik, mint hogy rátalál arra a valakire – vagy valamire –, akinek a Hangja ezt a rejtélyes világot vezérli, és kideríti a szándékait.
Napjaink New Yorkjától az ókori Egyiptomig, Karthágótól a reneszánsz Velencéig végső küldetésre ébrednek az árnyékvilág legősibb és leghatalmasabb erői. Anne Rice legújabb regénye ott veszi fel a fonalat, ahol majdnem negyed százada a Lestat, a vámpír abbamaradt, hogy újult erővel ragadjon magával bennünket a Vámpírkrónikák feledhetetlen világa. De ez a könyv akkor is letehetetlen, ha nem ismerjük az előzményeket: az egész vámpíruniverzumot magában foglalja.


Product Details

ISBN-13: 9789633107591
Publisher: Libri Kiadó
Publication date: 10/31/2015
Series: Lestat herceg
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

Among the most popular authors in recent American history, Anne Rice is best known for The Vampire Chronicles, a gothic fiction series revolving around the vampire Lestat. Interview with the Vampire, the opening book in the series, appeared in 1976, and drew not just readers but also critical acclaim. The Chicago Tribune noted that Rice "penetrates directly to the true fascination of the myth — the education of the vampire." Rice has also written erotica under various pen names and Christian fiction.

Hometown:

Rancho Mirage, California

Date of Birth:

October 4, 1941

Place of Birth:

Rancho Mirage, California

Education:

B.A., San Francisco State University, 1964; M.A., 1971

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews