Magisterium.El guant de coure: Magisterium 2

Magisterium.El guant de coure: Magisterium 2

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Acompanya Callum, un jove aprenent de mag a Magisterium, l’escola de màgia més secreta del món. De tornada a l’escola Magisterium després de les vacances, els problemes de Callum s’intensifi quen. L’Alkahest, un guant de coure que és capaç de treure els poders als mags, ha estat robat. I en la recerca del culpable, Call i els seus amics, Aaron i Tamara, criden l’atenció a uns enemics molt perillosos i s’acosten a una veritat encara pitjor.

Product Details

ISBN-13: 9788416519897
Publisher: Grup 62
Publication date: 11/25/2015
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

Cassandra Clare nació en Irán y pasó sus primeros años viajando por el mundo con su familia y varios baúles llenos de libros de fantasía, entre los que se contaban las series de Las crónicas de Narnia y Los seis signos de la luz. Más tarde, trabajó como periodista en Los Angeles y Nueva York, donde reside actualmente.
Holly Black és autora de varis llibres per nens i joves, entre d'altres Las Crónicas de Spiderwick, adaptat a la gran pantalla. Amb ells, ha aconseguit ser èxit de vendes en la llista de The New York Times i ser traduïda a 32 llengües. www.blackholly.com

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews