Met gelijke munt : een juridische thriller (Katerina Carter juridische thrillerserie, #2)

Met gelijke munt : een juridische thriller (Katerina Carter juridische thrillerserie, #2)

by Colleen Cross

NOOK Book(eBook)

$6.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Fraudeonderzoeker Katerina Carter heeft het moeilijk met de alzheimerdiagnose van haar oom als ze plotseling de grootste zaak uit haar carrière in de schoot geworpen krijgt. Maar alles heeft een prijs…

Als miljardair Zachary Barron Kat inhuurt om onderzoek te doen naar mogelijke verduistering binnen zijn hedgefonds, ontdekt ze een verband met het geheimzinnige en machtige World Institute: een mondiaal bedrijf dat er alles aan doet om regeringen en zelfs de wereldwijde financiële markt in zijn macht wil krijgen. En hoe dieper ze graaft naar hun onfrisse handelspraktijken, hoe meer ze beseft dat ze op het punt staat te verdwijnen in een ravijn vol duister bedrog, gewetenloze corruptie en keihard geweld.

Met de levens van haar familie en vrienden op het spel en haar carrière in de waagschaal moet Kat de moeilijkste beslissing van haar leven nemen zodat ze de mensen van wie ze het meeste houdt kan beschermen. Want het sinistere World Institute gaat over lijken om ervoor te zorgen dat hun geheimen nooit aan het licht zullen komen.

Kat speelt een dodelijk spel: ze moet een vijand die nooit verliest, geen getuigen in leven laat en Kat zelf met de dood bedreigt met gelijke munt terugbetalen…

Product Details

BN ID: 2940153491189
Publisher: Slice Publishing
Publication date: 01/17/2017
Series: Katerina Carter juridische thrillerserie , #2
Sold by: Draft2Digital
Format: NOOK Book
File size: 860 KB

About the Author

Colleen Cross writes bestselling mysteries and thrillers and true crime Anatomy series about white collar crime. She is a CPA and fraud expert who loves to unravel money mysteries.  

Subscribe to new release notifications at www.colleencross.com and never miss a new release!

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews