Minți primejdioase (The Darkest Minds)

Minți primejdioase (The Darkest Minds)

by Alexandra Bracken

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ruby are doar nouă ani când un virus misterios începe să decimeze adolescenții din Statele Unite. Ea va fi unul dintre puținii supraviețuitori care descoperă că sunt înzestrați cu capacități paranormale misterioase, îndeajuns de primedjdioase încât să le asigure trimiterea la Thurmond, un lagăr guvernamental represiv.

Acum în vârstă de 16 ani, Ruby se teme deopotrivă de puterile pe care încă n-a învățat să le controleze și de perspectiva de a fi descoperită.

Când o grupare de rezistență îi oferă șansa de a evada din lagăr, acesta se va dovedi primul pas într-o călătorie în decursul căreia va descoperi prietenia și dragostea, dar care o poartă implacabil spre o alegere imposibilă.

“Când decesele au ieșit într-un sfârșit la lumină, conducerea școlii a interzis cu strictețe profesorilor și personalului să discute cu noi despre ceea ce se numea pe atunci Sindromul lui Everhart, după Michael Everhart, primul copil care se știa că murise din această cauză. Cu­rând, cineva din alte cercuri a decis să-i dea un nume ca la carte: Neurodegenerare idiopatică adolescentină acută — NIAA, pe scurt. Și atunci n-a mai fost doar boala lui Michael. A fost a noastră, a tuturor.“

“Bracken a creat o Americă distopică, plasată într-o viitor nu prea îndepărtat, în care copiii sunt vânați și temuți, iar pericolele îi pândesc chiar și pe culoarele unui magazin Wal-Mart abandonat. Ruby este o eroină puternică, ce trezește instinctiv empatia cititorilor, făcându-i să aștepte cu nerăbdare următorul roman din trilogie.“ - Publishers Weekly


Product Details

ISBN-13: 9786067196023
Publisher: Trei
Publication date: 02/11/2016
Series: Darkest Minds Series , #1
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 939 KB
Age Range: 12 - 17 Years

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews