Mites Nòrdics

Mites Nòrdics

by Neil Gaiman, Anna Llisterri

NOOK Book(eBook)

$7.99 $11.99 Save 33% Current price is $7.99, Original price is $11.99. You Save 33%.

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Un viatge per les llegendes i els mites nòrdics de la mà d'un dels narradors més influents de la literatura actual, Neil Gaiman.

Violència, traïcions, poder Amb l'habilitat i l'enginy que el caracteritzen, Gaiman es posa a la pell dels déus per crear una història que no podràs deixar de llegir. Gaiman crea un fascinant arc narratiu que explora l'astúcia d'Odin, la impulsivitat de Thor i la inesgotable manipulació de Loki. Una història que comença amb l'origen dels llegendaris nou mons i acaba amb l'apoteòsic Ragnarok.

Gaiman, igual que altres mestres de la fantasia com ara J. R. R. Tolkien o George R. R. Martin, té una obra literària fortament influenciada per la mitologia nòrdica. Per això, ara ha decidit anar directament a la font per rendir-li homenatge.

El llibre perfecte pels que esperen amb candeletes els nous capítols de Joc de trons.

Product Details

ISBN-13: 9788416673629
Publisher: Catedral
Publication date: 10/11/2017
Series: Llibres digitals , #11
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 288
File size: 2 MB

About the Author

Neil Gaiman és un prolífic autor best-seller de novel·la i còmic. Elseu còmic més guardonat és The Sandman. De les novel·les per aadults destaquen American Gods, Neverwhere o El océano al final delcamino. I de literatura infantil i juvenil, Coraline, El llibre del cementirii Stardust. La seva obra ha estat molt guardonada amb premiscom la Medalla Newberry, el Premi Carnegie, l'Hugo, el Nebula,així com al World Fantasy i Will Eisner. El oceáno al final del caminova obtenir el premi de llibre de l'any del National Book Awardsdel Regne Unit. A més, molts dels seus llibres s'han adaptat a cinema,televisió i ràdio. La més recent és la nova sèrie de televisióbasada en American Gods.En Neil Gaiman és anglès d'origen però viu als Estats Units, ondona classes al prestigiós Bard College. El pots seguir a twitter a @neilhimself.

Hometown:

Minneapolis, Minnesota

Date of Birth:

November 10, 1960

Place of Birth:

Portchester, England

Education:

Attended Ardingly College Junior School, 1970-74, and Whitgift School, 1974-77

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews