Onder Moeders Vleugels

Onder Moeders Vleugels

Paperback

$9.00
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, December 19

Overview

Louisa May Alcott (1832 - 1888) was een Amerikaanse romanschrijfster. Ze is vooral bekend van de roman Little Women (1868), die gedeeltelijk gebaseerd is op haar eigen jeugdervaringen met haar drie zussen. Het werd vertaald in het Nederlands onder de titel Onder moeders vleugels. Op eigen wieken is het vervolg op 'Onder moeders vleugels' en vertelt het verdere verhaal over de levens van de meisjes March.
Het verhaal speelt zich af in Orchard House, het huis van het gezin Alcott in Concord (Massachusetts). De roman volgt het leven van de vier zusters - Meg, Jo, Beth en Amy March - en is losjes gebaseerd op de kindertijdervaringen van de schrijfster en haar drie zussen. Het eerste deel van het boek werd onmiddellijk een commercieel succes en het werd ook door de critici goed onthaald.

Product Details

ISBN-13: 9781502484420
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 09/24/2014
Pages: 182
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.39(d)

About the Author

Louisa May Alcott (1832-1888) was an American novelist and poet best known as the author of the novel Little Women and its sequels Little Men and Jo's Boys. Raised by her transcendentalist parents, she grew up among many of the well-known intellectuals of the day such as Ralph Waldo Emerson, Nathaniel Hawthorne, and Henry David Thoreau. Little Women is loosely based on Alcott's childhood experiences with her three sisters.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews