Pediatria amb seny: per a pares i mares amb seny

Pediatria amb seny: per a pares i mares amb seny

by Dr. Eduard Estivill, Gonzalo Pin

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no saprenen a cap escola.

Aquest és un llibre diferent i innovador. Aquestes pàgines són les vostres companyes de viatge. Pediatria amb seny és una obra rigorosa, senzilla, directa i sobretot molt amena.

Exposa cada etapa del creixement dels nens, lalimentació, el son, les seves actituds i els possibles problemes de salut. Per mitjà de la consulta de las fitxes que descriuen les malalties més freqüents, aprendreu quan cal visitar el pediatre.

Aquest llibre també ajuda en temes fonamentals com els aspectes emocionals de leducació dels fills. Parla de lautoestima, els valors, la socialització adequada, el col·legi, la disciplina, leducació sexual, els jocs, les noves tecnologies, lecologia, els esports, els estudis i les activitats extraescolars.
Pediatria amb seny, que reuneix tres libres en un (guia mèdica + guia educativa + fitxes i resums), és el millor suport que us podem oferir. Us ajudarà a ser més bons pares o cuidadors i, sobretot, a tenir un fill sa, físicament i mentalment. Tot això amb una bona dosi de seny.

Product Details

ISBN-13: 9788401387944
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 09/15/2011
Series: ACTUALITAT
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 10 MB

About the Author

El doctor Eduard Estivill es licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad de Barcelona, con la especialidad de Neurofisiología Clínica y Pediatría. Desde marzo de 1989 dirige la Clínica del Sueño Estivill del Instituto Universitario USP Dexeus de Barcelona y es coordinador de la Unidad de Sueño del Hospital General de Cataluña. Referente internacional en esta disciplina, es autor de más de doscientas publicaciones en revistas científicas. Ha publicado, entre otros, el libro Duérmete, niño, del que ha vendido más de tres millones de ejemplares y ha sido traducido a quince idiomas. Es coautor también, de ¡A comer!, junto a Montse Domènech y de Pediatría con sentido común, con Gonzalo Pin.


El doctor Eduard Estivill es licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad de Barcelona, con la especialidad de Neurofisiología Clínica y Pediatría. En 2012 le otorgaron el título de Especialista Europeo en Medicina del Sueño. Desde marzo de 1989 dirige la Clínica del Sueño Estivill del Hospital Quirón-Dexeus de Barcelona y, desde 1999, la Unidad de Alteraciones del Sueño del Hospital General de Catalunya. Referente internacional en esta disciplina, es autor de más de doscientas publicaciones en revistas científicas. Ha escrito, entre otros, el libro Duérmete, niño, del que se han vendido más de tres millones de ejemplares y ha sido traducido a veintidós idiomas. Es autor también de ¡A comer!, ¡A jugar!, Solos en casa y Pediatría con sentido común para padres y madres con sentido común, además de una serie de libros infantiles protagonizados por Lila.

Para más información, consulte la página web del autor:

www.doctorestivill.com

Puede concertar una consulta telefónica con el doctor Estivill a través de rosa@doctorestivill.com

Customer Reviews