Privighetoarea

Privighetoarea

by Kristin Hannah

NOOK Book(eBook)

$6.30

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Franța, 1939. În liniștitul orășel Carriveau, Vianne Mauriac își ia rămas-bun de la soțul ei, Antoine, întrucât acesta pleacă pe front. Ea nu crede că naziștii vor invada Franța… și totuși, soldații își fac apariția, mărșăluind în număr mare, în convoaie de camioane și tancuri, în avioane care înnegresc văzduhul și bombardează ținuturile locuite de oameni nevinovați. Când un căpitan neamț își stabilește cartierul general în casa lui Vianne, ea și fiica sa au două opțiuni: fie să locuiască sub același acoperiș cu dușmanul, fie să piardă totul. Fără hrană și bani, deznădăjduită în timp ce pericolul pândește după fiecare colț, tot mai amenințător, Vianne e silită să facă alegeri imposibil de îndurat pentru a-și ține familia în viață.

Sora sa, Isabelle, este o puștoaică rebelă de optsprezece ani, aflată în căutarea unui țel în viață cu toată pasiunea necugetată specifică tinereții. Pe când mii de parizieni se retrag din capitală, trecând prin ororile războiului, ea îl întâlnește pe Gaëtan, un partizan care crede că Franța poate lupta cu naziștii, și se îndrăgostește nebunește de el. Dar când el o trădează, Isabelle se alătură Rezistenței fără a se uita în urmă, și, riscându-și viața zilnic, o salvează pe a altora.

Product Details

ISBN-13: 9786063313233
Publisher: Litera Media Group
Publication date: 02/09/2017
Series: Blue Moon
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 437
Sales rank: 922,706
File size: 1 MB

About the Author

Kristin Hannah is the New York Times bestselling author of 21 novels, including the 2015 #1 bestseller, The Nightingale, set during World War II, in which two sisters are presented with a life-changing challenge. She has received numerous awards, including the Golden Heart and the 1996 National Reader's Choice award. A former lawyer-turned-writer, she lives with her husband and son in the Pacific Northwest and Hawaii.

Learn more about Kristin Hannah on the B&N Podcast

Customer Reviews